Άδωνις Γεωργιάδης: « Όποιος αγαπάει την πατρίδα του δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα, γιατί από τήρηση αυτών μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια»

Μιλώντας στη Βουλή  ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης απηύθυνε προειδοποίηση σε βαρείς τόνους για την πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων έναντι του κορωνοϊου για την αποφυγή ενός νέου γενικευμένου lockdown, το οποίο «θα είναι καταστροφικό για την ελληνική οικονομία».  Ταυτόχρονα ο κος Γεωργιάδης μίλησε με σκληρά λόγια εναντίον όσων αρνούνται να συμμορφωθούν με τα μέτρα.

«Μιλάμε για μια εθνική μάχη -και σήμερα η Ελλάδα δίνει μια μεγάλη μάχη να αποφύγει το γενικό lockdown – γιατί αλλιώς η ζημιά στην οικονομία θα είναι θεμελιώδης και πολλές επιχειρήσεις θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης και πολλοί εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους», τόνισε ο Υπουργός και συνέχισε: « Όποιος  λοιπόν αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα του δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα, γιατί από τήρηση αυτών μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια». «Όποιοι δεν συμμετέχουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου είναι προδότες» είπε ο κος Γεωργιάδης εννοώντας  τα χθεσινά επεισόδια με πολίτες που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν παρελάσεις παρά τις απαγορεύσεις.

Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες  να μην υποκύπτουν σε συνωμοσιολογικές θεωρίες αλλά να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ειδικών και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να «βάλουν πλάτη» για την εθνική ομοψυχία αφήνοντας κατά μέρους τους καυγάδες στο πεδίο της δημόσιας Υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ