Άμεσα στο σημείο όπου πήρε φωτιά το βυτιοφόρο κλιμάκιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη

Στο χθεσινοβραδινό συμβάν του Ισθμού με το βυτιοφόρο μετέβη άμεσα ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων  Γιώργος Γκιώνης παρουσία των Αντιδημάρχων και του Υφυπουργού Νίκου Ταχιάο ο οποίος έδωσε εντολή να κατεδαφιστεί η επικίνδυνη γέφυρα αφού οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κάτω από την αερογέφυρα που εξετράπη το φορτηγό, προκάλεσαν μεγάλες φθορές σε αυτήν.

Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο ο Δήμαρχος  Γιώργος Γκιώνης , ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Μιχάλης Κανάκης ,  ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας  Αθανάσιος Μουζάκης και ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης .

Στο σημείο βρέθηκε και ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος με τον Διευθυντή της ΕΥΔΕ Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Έργων , Δημήτρη Αναγνώπουλο και μηχανικούς του Υπουργείου που διενέργησαν τον έλεγχο στατικότητας της γέφυρας με κλιμάκια της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και εκπροσώπους των παραχωρησιούχων, καθώς επίσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας  Σωτήρης Μουρίκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής.

Ύστερα από την εντολή του Υφυπουργού για άμεση καθαίρεση τμήματος της γέφυρας, ο Δήμαρχος Γκιώνης ζήτησε την άμεση επιτάχυνση των διαδικασιών προκειμένου να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα η λειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας των Ισθμίων ενώ παράλληλα, του υπενθύμισε την επιτακτική ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του επαρχιακού δρόμου Αλεποχωρίου – Σχίνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ