Άμεση στήριξη των παραγωγών της Κορινθίας που αντιμετωπίζουν σοβαρότατο θέμα επιβίωσης ζητά ο Γιώργος Ψυχογιός

“Άμεση στήριξη των παραγωγών της Κορινθίας που αντιμετωπίζουν σοβαρότατο θέμα επιβίωσης”, ζητά ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Ψυχογιός, με αφορμή τις αποζημιώσεις που περιμένουν οι παραγωγοί του νομού μας για τις καταστροφές που υπέστη η παραγωγή τους από τα έντονα καιρικά φαινόμενα  και προσθέτει : “Ζητήσαμε και ζητάμε από τον αρμόδιο Υπουργό δίκαιες αποζημιώσεις για τις τεράστιες ζημιές σε όλη τη Κορινθία και αξιοποίηση εργαλείων, όπως τα De minimis που δόθηκαν πρώτη φορά από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το Ταμείο Αρωγής και άλλους πόρους, προκειμένου να σταθεί όρθια η αγροτική οικονομία του Νομού.

Μέσα στην καταστροφική έλλειψη νερού και την εκτόξευση του κόστους παραγωγής, η κυβέρνηση της ΝΔ οδηγεί αγρότες & κτηνοτρόφους του Νομού στην εξαθλίωση και την έξοδο από το επάγγελμα. Η οικονομική και κοινωνική αλυσίδα της Κορινθίας έχει καταρρεύσει.

Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση και τα στελέχη της να σταματήσουν να κάνουν μόνο εξαγγελίες και να ενισχύσουν στην πράξη τους παραγωγούς που αντιμετωπίζουν θέματα επιβίωσης!

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των ανθρώπων για να συνεχίσουν να καλλιεργούν, την κάλυψη βασικών βιοτικών τους αναγκών, αλλά και την προστασία της πρώτης κατοικίας και της αγροτικής γης που κινδυνεύουν από τα funds και τις τράπεζες!

Είμαστε δίπλα στον αγώνα τους που είναι αγώνας όλης της κορινθιακής κοινωνίας για μια ζωή με αξιοπρέπεια!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here