Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κόρινθο σε «συνθήκες κορωνοϊού» – Ευχές για Υγεία, ειρήνη, αγάπη και αισιοδοξία από τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο

Άναψε απόψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην  Κόρινθο από τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Νανόπουλο, στην πλατεία Περιβολάκια , η οποία ολοκληρώνεται με τον φωτισμό εντός ολίγου.  Η τελετή θύμιζε λίγο τις συνεδριάσεις των Δημοτικών συμβουλίων  που γίνονται “κεκλεισμένων των θυρών”  εν μέσω κορωνοϊού και καραντίνας.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη της Κορίνθου όμως άναψε για να δώσει έναν εορταστικό τόνο , μία νότα χαράς και αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε.

Ο Δήμος  φροντίζει να υπάρχει εορταστικό κλίμα τόσο την Κόρινθο όσο και στις τοπικές κοινόυητες.  Λόγω έργων – στα Περιβολάκια  ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοσιογράφοι,  μπήκαν  στον περίκλειστο χώρο και η τελετή λόγω covid  έγινε  “πριβέ”.

Το αισιόδοξο μήνυμα του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος κ. Νανόπουλος άναψε το δέντρο και έδωσε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα για τους πολίτες:

“Εύχομαι σε όλες και όλους, καλά Χριστούγεννα, με Υγεία, με ειρήνη, με αγάπη και με αισιοδοξία. 

Σήμερα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου ολοκληρώνουμε τον φωτισμό και μαζί με τον στολισμό και τις άλλες εκδηλώσεις που επιτρέπονται στον δήμο Κορινθίων, δίνουμε ένα γιορταστικό κλίμα, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε.

 Όλοι χρειαζόμαστε μια καλύτερη διάθεση γιατί φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά από αυτά που γνωρίζαμε τα περασμένα χρόνια. Γιατί λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπεται να κάνουμε συγκεντρώσεις, κρατάμε τις αποστάσεις, προσέχουμε. Όλα αυτά δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε όσα είχαμε σχεδιάσει στον δήμο Κορινθίων. 

Παρόλαυτά όμως με τον φωτισμό, τον στολισμό και τις εκδηλώσεις θα δώσουμε τον τόνο τόσο στην πόλη της Κορίνθου αλλά και στις τοπικές κοινότητες ώστε να γιορτάσουμε όπως πρέπει τα Χριστούγεννα.

 Με προσοχή αλλά και με καλή διάθεση και με την ελπίδα ότι σύντομα τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους.» 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ