Άνοιξε ξανά ο Ισθμός μετά τις εργασίες αποκατάστασης

Το κανάλι του Ισθμού  παραδόθηκε ξανά από χθες στην ναυσιπλοΐα, όπως είχε προγραμματιστεί,  αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες εργασίες, ώστε να είναι ξανά ασφαλές για τα διερχόμενα πλοία.  

Θυμίζουμε ότι στην ευρεία σύσκεψη της Παρασκευής αποφασίσθηκε να ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην συμβεί ξανά πτώση χώματος που θα καταστεί επικίνδυνη για τα διερχόμενα πλοία . Να αξιοποιηθούν οι μελέτες ώστε το κανάλι να μην αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιο πρόβλημα.  Στην ίδια σύσκεψη αποφασίσθηκε να περιφραχθεί, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό.

Η ΑΕΔΙΚ στην ανακοίνωσή της ενημερώνει και ευχαριστεί προσωπικό και πελάτες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔΙΚ

«Σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης βυθισμάτων και ο δίαυλος παραδόθηκε στη ναυσιπλοΐα.
Ευχαριστούμε το προσωπικό της εταιρείας μας για την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλε σε εικοσιτετράωρη βάση, καθώς και για την μεθοδικότητα και το ζήλο τους καθόλη την διάρκεια των εργασιών απομάκρυνσης του μεγάλου όγκου κατάπτωσης και αποκατάστασης της λειτουργίας του καναλιού.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την κατανόηση και την υπομονή που επέδειξαν μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ