Έκανε παράνομη διακίνηση φαρμάκων μέσω διαδικτύου για την στυτική δυσλειτουργία αλλά συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία

φωτο αρχείου

Όπως ανακοίνωση σήμερα η ΕΛ.ΑΣ : “Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθη χθες, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, ημεδαπός για διακίνηση μέσω διαδικτύου, παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2020, προμηθεύονταν τα φαρμακευτικά σκευάσματα, από τη Βουλγαρία και την Ινδία και στη συνέχεια τα διακινούσε στην Ελλάδα. Για την προώθησή τους είχε δημιουργήσει ιστοσελίδα, καταχωρούσε σχετικές αγγελίες και λάμβανε παραγγελίες τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ενώ οι πληρωμές γίνονταν αποκλειστικά μέσω αντικαταβολής.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

258 φαρμακευτικά δισκία,
αεροβόλο πιστόλι με 2 γεμιστήρες,
2 κινητά τηλέφωνα,
ασυμπλήρωτες ταχυδρομικές επιταγές και φάκελοι.

Τα εν λόγω φαρμακευτικά σκευάσματα, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), δεν διέθεταν την απαραίτητη άδεια κυκλοφορίας και θεωρούνται επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ