“Έκλεψε τις εντυπώσεις” το επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας στην Δ.Ε.Θ – Εκατοντάδες επισκέψεις καθημερινά

Το επετειακό  περίπτερο  της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 μετρά καθημερινά εκατοντάδες επισκεπτών στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

Η Περιφέρεια προβάλλεται σε καθημερινή βάση , ενώ ο Περιφερειάρχης, σε δηλώσεις του  στάθηκε στην δημόσια αναφορά από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που δήλωσε εντυπωσιασμένος από το επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας.

Να σημειωθεί πως εκτός απο τον Πρωθυπουργό το έχουν επισκεφθεί οι Υπουργοί Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδωνη και Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμεως, η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου, πολλά μέλη ακόμη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως αναφέρει η Π.Π.: “Εντυπωσιασμένοι όλοι από τα εκτιθέμενα ενθυμήματα του Αγώνα, από τις ψηφιακές αναπαραστάσεις, από τα ιστορικά κείμενα, από το επετειακό βίντεο που ετοίμασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και από την οργάνωση του περιπτέρου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την άψογη παρουσίαση εκείνων των δοξασμένων ημερών και συμφωνούν πως βρέθηκαν, ίσως, στο καλύτερο περίπτερο της φετινής ΔΕΘ.”

Οι επισκέψεις  συνεχίζονται….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ