Ένα κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Λουτράκι : “Το Hellas Rally Raid 2022” ξεκινά στις 22 Μαϊου

Το Hellas Rally Raid θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 29 Μαΐου στο Λουτράκι που ξέρει να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Χθες στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου  δόθηκε συνέντευξη Τύπου η οποία ξεκίνησε με την εισαγωγή του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού κ. Αθανάσιου Παπαθανασίου ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τη μακρόχρονη εμπειρία του Δήμου στην επιτυχή διοργάνωση αθλητικών γεγονότων μεγάλου βεληνεκούς, όπως το Ράλλι Ακρόπολις.
Έπειτα, τον λόγο έλαβε ο “οικοδεσπότης” του Αγώνα, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ.Γιώργος Γκιώνης ο οποίος τόνισε ότι “πρόκειται για μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Δήμο μας, ένα κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πανευρωπαϊκό χαρακτήρα, αφού συγκεντρώνει συμμετοχές από 32 χώρες και δημιουργεί πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία, όπως η προβολή και διαφήμιση του τόπου μας και τα άμεσα οικονομικά οφέλη, καθώς όλες όλες οι διανυκτερεύσεις, η διατροφή, οι ανεφοδιασμοί και τα συνεργεία θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο μας.”
Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο πρωτεργάτης αυτού του Ράλι, κ. Μελέτης Σταμάτης ο οποίος αναφέρθηκε στη διαδρομή και τις λεπτομέρειες του αγώνα και τόνισε πως πρόκειται για το 2ο σε συμμετοχές Rally Raid μετά το Dakar. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της διαδρομής 2.000 χιλιομέτρων, με τη συμμετοχή 400 αγωνιζόμενων και 400 ατόμων συνοδούς και υποστηρικτικό προσωπικό, 281 μοτοσυκλέτες, 17 “γουρούνες” και 44 τετράτροχα.
“Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία να διεξαχθούν οι αγώνες στο Λουτράκι ανήκει στον Πρόεδρο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Λουτρακίου κ. Μιχάλη Κανάκη, τον οποίο ευχαρίστησαν από κοινού ο κ. Γκιώνης και ο κ. Μελέτης”.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του Αγώνα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη Γραμματεία του Αγώνα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου ή την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://hellasrally.org/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here