Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με μουσική και δράσεις για τα παιδιά “στήθηκε” στο κέντρο της Κορίνθου και διασκέδασε μικρούς και μεγάλους

Μία μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα που κράτησε μέχρι το βράδυ στον πεζόδρομο, Ερμού και Πυλαρινού, στο κέντρο της Κορίνθου. Εκεί, το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος διοργάνωσαν το Χριστουγεννιάτικο Event με πολλά δρώμενα, που πλαισιώθηκαν με “ζωντανή” μουσική. Οι δρόμοι γέμισαν με κόσμο που απόλαυσε όλα αυτά που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές: Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με μουσική και δράσεις για τα παιδιά.

Βασικός στόχος η τόνωση του ψυχολογικού κλίματος και η ενίσχυση της αγοράς, μέσα από τη δημιουργία εορταστικού κλίματος κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης , ο οποίος ευχήθηκε Χρόνια πολλά σε όλους όπως και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Λουζιώτης .

Η εκδήλωση είχε μουσική από το συγκρότημα ΔΙΑΠΑΣΩΝ και τον Άρη Σταύρου καθώς και κεράσματα (λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα) για τους μικρούς και μεγάλους . Η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων – @Corinthian Wine Club – Evoin Evan μαζί με το Κτήμα Μανωλάκη, το Οινοποιείο Κουτσοδήμου και το Οινοποιείο Σκλήρης σέρβιραν Glühwein -γλυκό ζεστό κρασί, το γιορτινό κρασί των ημερών .

Τα τμήματα Βρεφονηπιοκόμων Α’ και Β’ έτους του IEK Europroodos Corinth απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά, ενώ διαβάστηκαν ιστορίες και παραμύθια επιλεγμένα από το Βιβλιοπωλείο Κουκίδα. Εκπαιδευόμενες από το τμήμα Αισθητικής της σχολής “ζωγράφισαν’’ στα πρόσωπα.

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Global ARTS Studios , όπως και το ΚΔΑΠ Αερόστατο της Γνώσης, το ΚΔΑΠ “Παιδεία εν Δράσει” και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εφυραίος ΑΘΛΟΣ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ