Ένα σύγχρονο νέο πολυδύναμο Νηπιαγωγείο  έχει πια ο Δήμος Κορινθίων στην Αγία Άννα –  Δήμαρχος : «Δεν κάναμε παρά το καθήκον μας!»

Το Πολυδύναμο Νηπιαγωγείο στην περιοχή της Αγίας Άννας εγκαινιάστηκε χθες  Κυριακή 17 Ιανουαρίου από το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Η τελετή  έγινε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα πανδημίας και …..με πολύ κρύο.   Στη  νέα, αυτή σύγχρονη και άρτια υποδομή στεγάζονται πλέον 4 νηπιαγωγεία της Κορίνθου, το 2ο, το 5ο, το 8ο και το 16ο.

« Είναι ένα σχολείο που το οφείλαμε στα παιδιά μας» δήλωσε ο Δήμαρχος κάνοντας λόγο για τις δυσκολίες που ξεπεράστηκαν, για τον σχεδιασμό του δήμου ώστε να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα σχολικής στέγης που υπάρχει σήμερα με ανάλογα έργα, έργα τα οποία θα προσφέρουν στα παιδιά του δήμου άρτια και σύγχρονα σχολεία.. «Ο σχεδιασμός μας δεν ολοκληρώνεται με το πολυδύναμο νηπιαγωγείο. Πολύ σύντομα ολοκληρώνεται η μελέτη για το Μουσικό Σχολείο το οποίο θα ανεγερθεί ακριβώς δίπλα, η πλατεία και το πάρκινγκ έχουν επίσης δρομολογηθεί ομοίως και η πολεοδόμηση του στρατοπέδου. Όλες αυτές οι παρεμβάσεις  θα αλλάξουν την φυσιογνωμία της περιοχής και θα την αναβαθμίσουν σε σημαντικό βαθμό.», συμπλήρωσε ο κος Νανόπουλος.

Παρόντες στα εγκαίνια ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πούρος  αλλά και ο εργολάβος που περαίωσε το έργο Ευγένιος Παπαδόπουλος. Την παράδοση του έργου χαιρέτισαν επίσης ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας Δημήτρης Ντρίμερης, ο Πρόεδρος της Α’ βαθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Μιχάλης Κλεπετσάνης, ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός και ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Νίκος Σταυρέλης που επίσης έδωσαν το παρόν. Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Τάσος Ταγαράς, ο Γ.Γ του Δήμου Νεκτάριος Σπηλιόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργία Στριμενοπούλου, Μιχάλης Δόντης και Χρήστος Μελέτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ