Έτοιμος, στη διάθεση των επισκεπτών, ο Χάρτης της Αρχαίας Κορίνθου (Agora Map) από τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Αρχαίας Κορίνθου “Η Τριήρης”

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Αρχαίας Κορίνθου (ΣΕΑΚ),”Η Τριήρης” δημιούργησε τον χάρτη της Αρχαίας Κορίνθου , ο οποίος διατίθεται δωρεάν στους επισκέπτες της Αρχαίας Κορίνθου, “συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους και στην ανάδειξη της περιοχής ως προορισμός πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος”, όπως αναφέρει. Ο Σύλλογος αναφέρει επίσης για την σημαντική αυτή κίνηση για την περιοχή: ” Ο Σ.Ε.Α.Κ  με αφοσίωση στην ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και την προώθηση της τοπικής οικονομίας, ανταποκρίνεται στην επίμονη ζήτηση των επισκεπτών για έναν λεπτομερή χάρτη της περιοχής.  Υλοποιούμε αυτό το αίτημα με την κυκλοφορία του νέου Χάρτη της Αρχαίας Κορίνθου. Τον σχεδιάσαμε με σκοπό να διευκολύνει την περιήγηση και να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών, με τις πληροφορίες να αναγράφονται στα αγγλικά, προσφέροντάς τους εύκολη πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες και αξιοθέατα. Παραθέτει λεπτομερή απεικόνιση του Αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Κορίνθου, με όλες τις σημαντικές τοποθεσίες και μνημεία. Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τον Ναό του Απόλλωνα, το Ασκληπιείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Γλαύκη Κρήνη και άλλα σημαντικά σημεία που φέρνουν στην επιφάνεια την πλούσια ιστορία του τόπου.  Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινότητας. Αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τους επισκέπτες, προσφέροντας πληροφορίες για διαμονή, εστίαση , καταστήματα, δημόσιους χώρους parking, επιχειρήσεις και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις της περιοχής, προσφέροντας στους επισκέπτες πληθώρα επιλογών για διαμονή, φαγητό, διασκέδαση, αγορές και άλλες ανάγκες. Επίσης, περιλαμβάνει 4 ιστορικές περιπατητικές διαδρομές, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Αρχαία Κόρινθο με τα πόδια και έναν QR κωδικό που κατευθύνει στον ψηφιακό χάρτη του συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά την Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας την, American School of Classical Studies at Athens ascsa.edu.gr, το Επιμελητήριο Κορινθίας korinthiacc.gr, και τις Κορινθιακές επιχειρήσεις που είναι πάντα δίπλα μας:

Culture App cultureapp.eu

YAΛΟΣΕΤ yaloset.gr

Acro Upscale Residences acro-residences.com

La Terra Nostra laterranostra.gr

Tagaras Auto tagarasauto.car.gr/cars/

Μουστάκας Α.Ε. moustakas-auto.gr

Vasilios Marinos Rooms marinos-rooms.gr

Pegasus Rooms pegasusrooms.gr

Octavia Comfort & Events Bungalows Map – Directions

Marinos Restaurant marinos-restaurant.gr

Mataroa Pizzeria Italiana Mataroa Ancient Corinth

Stokas Κρεοπωλείο Stokas

KILIX Ceramic Crafts kilix.gr Σχεδιασμός Χάρτη: Aggelos Kourtidis Design Studio aggeloskourtidis.com

Ο χάρτης διατίθεται δωρεάν στους επισκέπτες της Αρχαίας Κορίνθου, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους και στην ανάδειξη της περιοχής ως προορισμός πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν τον χάρτη από επιλεγμένα σημεία διανομής.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ