Έως τις 27 Ιουνίου οι αιτήσεις συμμετοχής των μελών του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη φετινή Δ.Ε.Θ

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει : “Η φετινή έκθεση θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις της χώρας και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας, δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με τη συμμετοχή της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας ως τιμώμενη χώρα και τον τίτλο-ομπρέλα “made in Germany”, η ΔΕΘ θα φιλοξενήσει πολλά B2B και B2C γεγονότα, καθώς και πλήθος ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, αποστέλλοντας αίτημα συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3z9sEsC

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Μελών στην ΔΕΘ 2024

🗓 Δηλώσεις συμμετοχής έως 27 Ιουνίου 2024

💰 Το κόστος συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών και θα κυμανθεί από μηδενικό έως και το ελάχιστο δυνατό.

📌 Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο για το έτος 2024.

👥 Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 📞 27410 24464 (εσωτ. 937) ή στο 📧 media@korinthiacc.gr.

Πληροφορίες για την έκθεση: www.thessalonikifair.gr/el

🎉Σας περιμένουμε όλους να δείξετε την παρουσία σας και να συμμετάσχετε ενεργά στην 88η ΔΕΘ 2024!”‘

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ