Ήττα στην πρεμιέρα για τις γυναίκες του ΑΣΠ Κόρινθος, αλλά με αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια!

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε ο ΑΣΠ Κόρινθος από τον ΑΟΝΣ Μίλων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.

Ο κόσμος έδωσε δυναμικά το “παρών” και από την αρχή της αναμέτρησης δημιούργησε για μια ακόμα φορά μια πολύ όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα, αναφέρει η ομάδα της Κορίνθου και προσθέτει:

“Το πρώτο σετ χάθηκε στις λεπτομέρειες για τις “ερυθρόλευκες”, οι οποίες βελτιώθηκαν στο δεύτερο και αυτό ήταν κάτι που αποτυπώθηκε στο 25-20 με το οποίο ήρθε η ισοφάριση σε 1-1 σετ.

Η ομάδα της Κάταλιν Κις βρέθηκε να χάνει με σημαντική διαφορά στο τρίτο, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ξεκίνησε ένα σερί που έκλεισε τη διαφορά, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με το τελικό 22-25 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ τα κορίτσια του ΑΣΠ Κόρινθος ξέμειναν από ενέργεια και δημιουργικότητα, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο επιθετικό παιχνίδι και τελικά να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης με 13-25.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου παρευρέθηκε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη στην ομάδα μας που επί σειρά ετών κοσμεί τον κορινθιακό αθλητισμό στις μεγαλύτερες κατηγορίες της χώρας. Για τη 2η αγωνιστική της Pre League Γυναικών η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τις Αμαζόνες στο Κλειστό Γυμναστήριο “Στέλιος Καλαϊτζής” την 28η Οκτωβρίου και ώρα 19:30.

Α.Σ.Π. Κορίνθου – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 1-3 (22-25, 25-20, 22-25, 13-25)

Διαιτητές: Κτενάς, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Κάταλιν Κις): Χαμπάι, Ελευθερίου, Χάτσινσον, Μανάι, Κυπαρίσση, Τσιγαρίδα / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Γεωργιάδου, Αντότσι, Ασημακοπούλου.

Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Γιώργος Δεναξάς): Βυθούλκα, Αγγελοπούλου, Δορμπαράκη, Σάντος, Γκρέκα, Γιαννέλου / Χάνα (λ), Γούλα (λ), Θεοδωρακέα, Καρακύκλα, Μανώλαινα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ