«Ακούστε και ψηφίστε το τραγούδι του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας μέχρι και τις 25 Μαϊου»  

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σας προτρέπει να ψηφίσετε το τραγούδι του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας και αναφέρει:  «Χαρίστε» την καρδιά σας στη συμμετοχή μας με τίτλο «Μια αγκαλιά όλοι μαζί» με αριθμό 6079. Η μεγάλη στιγμή του διαγωνισμού, η στιγμή της Ψηφοφορίας Ακροατών έφτασε !

Χαρίστε την καρδιά σας στο τραγούδι της συμμετοχής του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας και γεμίστε τη σελίδα της ψηφοφορίας ακροατών με την αγάπη σας για τη μαθητική δημιουργία των παιδιών που μας μαθαίνουν ότι το “Εγώ έχει σημασία μόνο μέσα στο Εμείς”!

Η Ψηφοφορία Ακροατών ξεκίνησε και λήγει στις 25 Μαΐου! Ήρθε η ώρα να στηρίξετε την προσπάθεια των μαθητών της Στ΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας με τίτλο «Μια αγκαλιά όλοι μαζί». Ακούστε στο διαδίκτυο τις φωνές και τη μουσική μας και επιβραβεύστε με την ψήφο σας τη δημιουργία των μαθητών/μαθητριών μας, ακόμα και κάτω από τις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες! Στον αέρα, λοιπόν, από τώρα μέχρι και τις 25 Μαΐου, η ειδική σελίδα της Ψηφοφορίας Ακροατών:

http://contest.europeanschoolradio.eu/vote/

Κάθε ψήφος και μια καρδιά “Μου αρέσει!”

Μην ξεχνάτε ότι για να ψηφίσετε το τραγούδι του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας πρέπει πρώτα να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο:

http://contest.europeanschoolradio.eu/vote/

να επιλέξετε την κατηγορία «Τραγούδια» και να εντοπίσετε τη συμμετοχή με αριθμό #6079 και τίτλο «Μια αγκαλιά όλοι μαζί». Ακούστε την και πατήστε στην καρδιά δίπλα από τη συμμετοχή! Για να μπορέσετε να ψηφίσετε τη συμμετοχή θα πρέπει να ακούσετε τουλάχιστον το 1/2 της διάρκειάς της και να εμφανιστεί η καρδιά.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ