Αλληλεγγύη και ανθρωπιά …..με αποδείξεις. Κατατέθηκαν τα χρήματα για την νοσηλεία του νεαρού συμπολίτη μας που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σε μια αξιέπαινη και συγκινητική πράξη προχώρησε το “Καλογεροπούλειο” Ίδρυμα Κορίνθου σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Χιλιομοδίου , θέλοντας να βοηθήσει το νεαρό Άγγελο Πιπέρη που τραυματίστηκε σε τροχαίο πριν από λίγες ημέρες και νοσηλεύεται . Το Ίδρυμα και τα παιδιά απέδειξαν πως κάνουν πράξη την αλληλοβοήθεια , την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη. Συγκέντρωσαν χρήματα από  συμπολίτες μας (δωρεές) και τα κατέθεσαν στον λογαριασμού του άτυχου νέου, ώστε να βοηθήσουν όσο μπορούν στην αποκατάσταση της υγείας του, καλύπτοντας κάποια έξοδα νοσηλείας και αποκατάστασης.

Το Γυμνάσιο Χιλιομοδίου αναφέρει μέσω του FB, παραθέτοντας το καταθετήριο του Ιδρύματος και την επιστολή της Προέδρου κας Χρισταρά:

“Οι συνέργειες γράφουν ιστορία”

Αυτό είναι το “μότο” του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού, και εμείς είμαστε ευγνώμονες για αυτήν τη συνέργεια, που οδήγησε στη συγκέντρωση ενός σεβαστού ποσού για τα έξοδα νοσηλείας και αποκατάστασης του νεαρού Άγγελου Πιπέρη.

Παραθέτουμε την επιστολή που λάβαμε από την Πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Μ. Χρισταρά, και το καταθετήριο.

Παράλληλα, αύριο θα κατατεθούν, μέσω του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Χιλιομοδίου, τα χρήματα που συγκέντρωσε το 15μελές μαθητικό Συμβούλιο. Ευχαριστούμε την Πρόεδρό του, κ. Μ. Δημητρακοπούλου, η οποία μας εκπροσώπησε και στην εκδήλωση του Καλογεροπούλειου “Βραδιά αφιερωμένη στο Ακορντεόν”

 

Καλή ανάρρωση στο νεαρό και συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την πρωτοβουλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ