Ανασκόπηση των δράσεων του για τον Μαϊο έκανε το Επιμελητήριο Κορινθίας: “Ένας τόσο παραγωγικός και εμπνευσμένος μήνας!”

Σε ανασκόπηση  των δράσεων του για τον μήνα που πέρασε (Μάϊο) προχώρησε το Επιμελητήριο Κορινθίας , αναφέροντας ότι ήταν ένας μήνας γεμάτος σημαντικές εκδηλώσεις και συναντήσεις, παραγωγικός και εμπνευσμένος μήνας! . Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις δράσεις του, όπως τις περιγράφει:

  1. Εκδήλωση: Μητέρες & Κόρες Θύματα Έμφυλης Βίας – Μια ιδιαίτερα συγκινητική και σημαντική εκδήλωση που ανέδειξε το σοβαρό ζήτημα της έμφυλης βίας.

2.Εκδήλωση: Ενεργειακή Αποδοτικότητα στη Βιομηχανία – Συζητήσαμε τις νέες τεχνολογίες και πρακτικές για την αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας στη βιομηχανία.

  1. Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτή Νιόβης Χριστοπούλου – Ανταλλάξαμε απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας.
  2. Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη – Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

5.Επίσκεψη του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη – Αναλύσαμε τις πολιτικές που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας.

  1. Συμμετοχή στη διευρυμένη Δ.Ε. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Κεφαλονιά – Μοιραστήκαμε εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές με τα άλλα Επιμελητήρια της χώρας.
  2. Συμμετοχή στην Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου – Ενισχύσαμε τη συνεργασία μας για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.
  3. Συνάντηση με τον πρώην Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο – Συζητήσαμε θέματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους νέους.
  4. Επισκέψεις των υποψηφίων Ευρωβουλευτών: Μανώλη Κεφαλογιάννη και Θεόδωρου Παπαθεοδώρου – Ανταλλάξαμε απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και τους προσκεκλημένους μας που έκαναν τον Μάιο έναν τόσο παραγωγικό και εμπνευσμένο μήνα!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ