Ανδρέας Σπυρόπουλος στο Ξυλόκαστρο: “Ζήτημα ζωτικής σημασίας να ενισχυθούν οι υπηρεσίες Υγείας με γιατρούς και νοσηλευτές, ώστε διασφαλίζεται η ισότιμη πρόσβαση των κατοίκων στο ΕΣΥ.”

Με πολίτες, επιχειρηματίες και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να συζητήσει τις προκλήσεις και τις ανάγκες της περιοχής συναντήθηκε στο Ξυλόκαστρο όπου περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ο κος Σπυρόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ξυλόκαστρο την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.
Μεταξύ άλλων, είπε ότι “για το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας να ενισχυθούν οι υπηρεσίες Υγείας με γιατρούς και νοσηλευτές, ώστε διασφαλίζεται η ισότιμη πρόσβαση των κατοίκων στο ΕΣΥ.” Και πρόσθεσε πως: “Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για ακόμη μια φορά επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα τη δεδομένη χρονική στιγμή που ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση, και αναδεικνύει μια σειρά ζητημάτων όπως οι χαμηλοί μισθοί, η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και τα υψηλά ενοίκια, η ανάγκη ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος.”
Σε δηλώσεις του, ακόμη ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε ότι τον ενάμιση μήνα που απομένει έως τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου “θα πρέπει να συζητήσουμε για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Ευρώπη, για τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Όπως είναι η κλιματική αλλαγή και η θωράκιση των χωρών όπως η Ελλάδα απέναντι στις αλλεπάλληλες κρίσεις με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων”. Τέλος κάλεσε τους πολίτες στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου “να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ στην ισχυρή αντιπολίτευση της χώρας.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ