Αννίβας Παπακυριάκος: «Η αποπεράτωση του Δημοτικού Καταστήματος είναι μία δικαίωση του συνεχούς αγώνα που δώσαμε από την πρώτη στιγμή»

«Πολύ μεγάλη μέρα σήμερα για το Δήμο Βέλου Βόχας. Πολύ μεγάλη μέρα σήμερα για το Ζευγολατιό

Με αυτά τα λόγια  ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος περιγράφει τα συναισθήματά του  για την θετική εξέλιξη στο έργο της αποπεράτωσης του δημαρχείου , έργο το οποίο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και έτσι θα ολοκληρωθεί σύντομα. Μάλιστα ο Δήμαρχος θα ενημερώσει την Δευτέρα για το έργο με αναλυτικά στοιχεία. Σε ανάρτησή του ο κος Παπακυριάκος  αναφέρει ακόμη:

«Προσπάθειες, αγωνίες και κόποι 10 ετών δικαιώθηκαν με την οριστική απόφαση χρηματοδότησης του μεγάλου έργου της αποπεράτωσης του δημαρχείου στο Ζευγολατιό.

Η ένταξη του έργου με τίτλο ΄΄ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΄΄ στο πρόγραμμα ΄΄ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ΄΄ έργο ύψους 2.950.000,00€ υπογράφηκε στις 27/11/2020.

Το δημαρχιακό κτίριο στο Ζευγολατιό θα αποπερατωθεί και θα αποτελέσει το σύγχρονο διοικητήριο του Δήμου Βέλου-Βόχας που δημιουργήσαμε τα τελευταία 10 χρόνια , κάτω από τις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες μέσα από τεράστιες προσπάθειες και αγώνες.

«Η αλήθεια πάντα νικά στο τέλος, και σήμερα είναι μια μέρα χαράς για όλους»

Για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου , εκτός από τη βαθιά ικανοποίηση της χρηματοδότησης ενός μεγάλου και σπουδαίου έργου, η εξασφάλισή της, είναι μία δικαίωση του συνεχούς αγώνα που δώσαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το τιμόνι του δήμου Βέλου-Βόχας όταν βρήκαμε ένα έργο τελματωμένο-απενταγμένο, χωρίς καμία ελπίδα υλοποίησης.

Πάνω στο έργο αυτό, στο οποίο εμείς με σοβαρότητα και υπομονή προσπαθούσαμε να εξασφαλίσουμε την απαιτούμενη χρηματοδότηση, κάποιοι έχτισαν ψεύτικη, λαϊκίστικη αντιπολίτευση. Ας είναι..

Όμως, η αλήθεια πάντα νικά στο τέλος, και σήμερα είναι μια μέρα χαράς για όλους. Στο προσεχές εξάμηνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημοπράτησης.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες, ότι εγώ προσωπικά και όλοι οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την βελτίωση όλων των συνθηκών διαβίωσης στον τόπο που αγαπάμε.

Με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με ταπεινότητα και γνώση.

Δεδομένου ότι έρχονται κι άλλα καλά νέα για το δήμο μας, να είστε σίγουροι ότι θα ζήσουμε κι άλλες στιγμές χαράς σαν τη σημερινή.

Τη Δευτέρα θα ενημερώσω αναλυτικά για την πορεία του έργου και για όλους όσους βοήθησαν για την ένταξή του.

 

Ο Δήμαρχος σας

Αννίβας Παπακυριάκος»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ