Αννίβας Παπακυριάκος: “Κάνω έκκληση σε όλους, να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην αντιμετωπίζουν την κατάσταση επιπόλαια”

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Βέλου -Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος σχετικά με τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού , αναφέρει τα εξής: 
“Αγαπητοί συνδημότες,
η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων, σχεδόν με γεωμετρική πρόοδο, αναγκάζει τη πολιτεία, στη λήψη ολοένα και πιο περιοριστικών μέτρων.
Καθ΄όλη τη περίοδο εμφάνισης του κορονοϊού, από τον Μάρτιο έως και σήμερα, καταφέραμε όλοι μαζί, με μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε τον Δήμο μας και την Κορινθία μας έναν ασφαλή τόπο.
Επιβάλλεται ωστόσο, τώρα, στη κορύφωση της πανδημίας, να διατηρήσουμε την περιοχή μας στο επίπεδο επιτήρησης Α.
Για να πετύχουμε και αυτόν το στόχο, πρέπει να εφαρμόσουμε πιστά όλα τα ισχύοντα μέτρα. Δεν επιτρέπεται από κανέναν μας καμία χαλαρότητα .Το διαπιστώνουμε από το χάρτη της πανδημίας όπου η μισή χώρα βρίσκεται στο ”κόκκινο”.
Κάνω έκκληση σε όλους, να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην αντιμετωπίζουν την κατάσταση επιπόλαια.
Επομένως, και στον Δήμο μας από σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 06:00 το πρωί τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τον πρωθυπουργό και οφείλουμε να τηρούμε είναι τα εξής:
1. Χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
2. Περιορισμός κυκλοφορίας 00:00-05:00
3. Απαγόρευση επιβίβασης σε ΜΜΜ χωρίς χρήση μάσκας
4. Υποχρεωτική τηλεργασία τουλάχιστον 50% σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα Τηλε-Εκπαίδευση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα *εξαιρούνται κλινικές και εργαστήρια τελειοφοίτων Αναστολή επισκεπτηρίου στις δομές πρόνοιας (ΜΦΗ κ.ο.κ.)
5. Ανοικτά λιανεμπόριο, χονδρεμπόριο, σχολεία, ανοιχτοί αρχαιολογικοί χώροι, ξενοδοχεία, βιομηχανία, κομμωτήρια.
Η κρισιμότητα των στιγμών είναι δεδομένη.
Μαζί πρέπει να τηρήσουμε μία μέγιστη στάση ατομικής και κοινωνικής ευθύνης. Για να ζήσουμε όλοι μαζί τις μέρες μιας υγιούς και ελεύθερης ζωής.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ