Αποτίουν φόρο τιμής στα θύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Σε επιφυλακή και αυξημένη ετοιμότητα η Αστυνομία

Από χθες έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την εξέγερση του Πολυτεχνείου και αναμένεται να κορυφωθούν αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου . Πλήθος κόσμου συρρέει προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της εξέγερσης του Νοέμβρη του ’73.  Πολίτες κάθε ηλικίας επισκέπτονται το ιστορικό κτίριο της οδού Πατησίων και αφήνουν γαρίφαλα στη σιδερένια πόρτα που έριξε το τανκ και στο γλυπτό που είναι δημιουργία του γλύπτη Μέμου Μακρή.

Σε επιφυλακή 

Σε επιφυλακή και σε αυξημένη ετοιμότητα για τυχόν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται η Αστυνομία για το τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου, ενώ  έχουν ξεκινήσει ήδη από χθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα είναι σε ισχύ έως το Σάββατο το πρωί.

Επί ποδός αναμένεται να είναι και φέτος χιλιάδες αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, ενώ συνδρομή θα παρέχουν από αέρος το ελικόπτερο της Αστυνομίας καθώς και drone.

Κλείνουν με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., οι σταθμοί του Μετρό Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο.

Παράλληλα, σε ετοιμότητα βρίσκονται τα οχήματα ρίψης νερού, οι “Αίαντες”, καθώς και ομάδες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ