Αργεί ακόμη το άνοιγμα της εστίασης – «Μπορεί να χαθεί η σεζόν για τα χιονοδρομικά κέντρα- Θα στηριχθούν οι επαγγελματίες”  

Θα καθυστερήσει να ανοίξει ο κλάδος της εστίασης , σύμφωνα με τα λεγόμενα του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης . Ο κος Παπαθανάσης δήλωσε μεν πως η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη από τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από το άνοιγμα του λιανεμπορίου, ωστόσο αναφερόμενος στα επόμενα βήματα της κυβέρνησης σχετικά με την άρση μέτρων του lockdown , επανέλαβε ότι το άνοιγμα της εστίασης θα καθυστερήσει. «Η επιτροπή δεν έχει συζητήσει για την εστίαση. Αν δουν οι επιδημιολόγοι ότι μπορούν να βάλουν μέσα στη συζήτηση την εστίαση θα το κάνουμε. Η εστίαση θα παραμείνει για διάστημα ακόμα κλειστή»

Πρακτορεία ΟΠΑΠ και χιονοδρομικά κέντρα

Σε ότι αφορά στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, μιλώντας στο OPEN TV τόνισε ότι πρόθεση είναι να ανοίξουν, ενώ σχετικά με το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων απάντησε: «Γνωρίζουμε ότι μπορεί να χαθεί η σεζόν, αλλά δεν μπορούμε να πάμε μπροστά από την υγεία. Οι επιστήμονες είπαν ότι πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία και μετά να συζητηθεί το θέμα αυτό αν κρίνουν ότι μπορούν». Πρόσθεσε δε πως:  «Κατανοούμε τους επαγγελματίες και τους στηρίζουμε με μέτρα. Κάνοντας στο τέλος τον απολογισμό όλοι θα τύχουν στήριξης. Στο τέλος θα υπάρξει συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος για να μην κλείσουν επιχειρήσεις».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ