Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος που οδηγεί στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στον Άγιο Βασίλειο για να είναι επισκέψιμος ο χώρος

Αναστάσιος Γκιολής: « Αποδίδουμε  δέουσα τιμή στους ήρωες-πρωταγωνιστές της επανάστασης»

Ο Αντιπεριφερειάρχης , Αναστάσιος Γκιολής, επισκέφθηκε προχθές  τον Άγιο Βασίλειο , με αφορμή τις εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου, που οδηγεί στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Σε δηλώσεις του τόνισε: “Ως Περιφερειακή Αρχή πιστεύουμε στις αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού και κρίνουμε σκόπιμο να επενδύσουμε στην ανάδειξη του Πολιτισμού, προκειμένου να αποδοθεί η δέουσα τιμή στους ήρωες-πρωταγωνιστές της επανάστασης. Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας της περιοχής, η αύξηση της επισκεψιμότητας και η παραμονή των νέων στα χωριά μας».
Τέλος, ο κ. Γκιολής ανέφερε ότι η Περιφερειακή Αρχή θα είναι αρωγός στο έργο της Κοινότητας, ενώ ο Πρόεδρος του χωριού, Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, τον κ. Γκιολή και γενικότερα την Περιφερειακή Αρχή για τη συμβολή τους στο έργο και την άριστη συνεργασία Περιφέρειας-Κοινότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ