Αύξηση κατά 50% τον Αύγουστο σε σχέση με τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στην φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων στη Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τα ηλεκτρικά οχήματα “κερδίζουν έδαφος” και  στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.  Σύμφωνα με στοιχεία της τελευταίας , σημαντική αύξηση παρατηρήθηκε τον Αύγουστο στη χρήση του δικτύου των δημόσια προσβάσιμων σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που εγκατέστησε και διαχειρίζεται η Περιφέρεια .

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης του δικτύου , ο αριθμός των συνεδριών φόρτισης τον περασμένο Αύγουστο προσέγγισε τις 280, παρουσιάζοντας αύξηση πάνω από 50% σε σχέση με τα αντίστοιχα διαστήματα Ιουνίου και Ιουλίου. Επίσης, η ηλεκτρική ενέργεια φόρτισης, ξεπέρασε τις 4.000 kWh, κάτι που μεταφράζεται σε πάνω 20.000 “ηλεκτρικά” χιλιόμετρα μηδενικών ρύπων, τα οποία διένυσαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά το μήνα των διακοπών.

“Τα πιο πάνω στοιχεία δείχνουν πως η ύπαρξη δικτύου σταθμών φόρτισης αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων, ώστε να επισκεφθούν με το αυτοκίνητό τους την Περιφέρειά μας για διακοπές.”, σχολιάζει η Π.Π.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ