Βέβαιος ότι το φετινό «Ράλι Ακρόπολις» θα διεξαχθεί στην Πελοπόννησο  εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης μετά τη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Βέβαιος ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι τελικά ο κύριος χώρος διεξαγωγής  του φετινού Ράλι «Ακρόπολις» εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας , ο οποίος χθες  συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα, αρμόδιο για θέματα έρευνας και τεχνολογίας, καθώς και τον δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη συναντήθηκε με τον Λευτέρη Αυγενάκη, Υφυπουργό Αθλητισμού, στην Γ.Γ Αθλητισμού, στην Αθήνα.

Ο κος Νίκας δήλωσε σχετικά: «Οφείλω να πω ότι δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση του τόπου διεξαγωγής εκ μέρους των υπουργών, ωστόσο η εκτίμηση που διαμόρφωσα είναι ότι θα είναι η Πελοπόννησος .  Με την επανάκαμψη στη χώρα μας αυτού του παγκόσμια γνωστού αγώνα, ουσιαστικά κέρδισε η Ελλάδα, κέρδισε ο τουρισμός μας», πρόσθεσε.

Είπε ακόμη ότι εφόσον τελικά διεξαχθούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου οι αγωνιστικές διαδρομές, θα υπάρξει επιπλέον προβολή της Κορινθίας και εν μέρει της Αργολίδας.

Ο Π. Νίκας τόνισε ότι σε πρώτη φάση η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διαθέσει 150.000 ευρώ, αλλά θα συνδράμει και όπου ενδεχομένως χρειαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ