“Βία μεταξύ των ανηλίκων στο χώρο του σχολείου, στους δρόμους και στις πλατείες”, το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο “Άγγελος Σικελιανός” Ξυλοκάστρου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου στο Ξυλόκαστρο και στο Θέατρο “Άγγελος Σικελιανός” η εκδήλωση που αφορούσε το θέμα “Βία μεταξύ των ανηλίκων στο χώρο του σχολείου, στους δρόμους και στις πλατείες”.
Η εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 1ου 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου, σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
Ομιλητής στην εκδήλωση αυτή ήταν ο Ψυχίατρος Παιδιών – Εφήβων Διδάκτωρ Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Ψυχαναλυτικός Ψυχοθεραπευτής Ενηλίκων, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης εξαρτήσεων ΑΡΓΩ-ΟΚΑΝΑ κ. Χάρης Καραμπέτσος.
“Η δημοτική αρχή εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα θα είναι πάντα αρωγός πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την πρόληψη, αλλά και τους τρόπους διαχείρισης και αποτροπής τέτοιων φαινομένων μέσα από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας. Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε τα παιδιά μας και μαζί να βρούμε τον τρόπο να τα κατανοήσουμε και να αφουγκραστούμε τους κινδύνους, “αναφέρει ο δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ