Βαγγέλης Λυμπερόπουλος :”Δυστυχώς η κατάσταση με τα αδέσποτα στο δήμο μας, είναι οριακή. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε μια σειρά πρωτοβουλιών & δράσεων “

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Λυμπερόπουλος, σε χθεσινή ανακοίνωσή του για τα αδέσποτα και με αφορμή την χθεσινή, παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα ζώα, ανέφερε τα εξής:

“Δυστυχώς η κατάσταση με τα αδέσποτα στο δήμο μας, είναι οριακή. Ο δήμος, χωρίς προσωπικό και μέσα, πράττει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που διαρκώς μεγαλώνει.

🔹Έχουμε στοιχεία και καταγγελίες, ότι άτομα που αυτοχαρακτηρίζονται «φιλόζωοι», μεταφέρουν αδέσποτα από άλλες περιοχές στον δήμο μας.

🔹Επίσης ανεύθυνοι συμπολίτες μας, επικαλούμενοι την αγάπη για τα ζώα, σιτίζουν, αγέλες αδέσποτων που είναι πλέον εξαιρετικά επικίνδυνα και πολύ επιθετικά.

🔹Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, η παρέμβαση μας είναι και θα συνεχίσει να είναι, άμεση και είμαστε αναγκασμένοι να απευθυνθούμε στο νόμο.

🔹Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με επίσημες φιλοζωικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα για να εκτονώσουμε όσο μπορούμε την κατάσταση.

🔹Συνεχίζουμε το πρόγραμμα εμβολιασμών & στειρώσεων και ταυτόχρονα, παρέχουμε τροφή & νερό, όπου χρειάζεται.

🔸Δεν φτάνει αυτό όμως!

🔹Βοηθήστε μας, υιοθετήστε σήμερα ένα αδέσποτο ζώο. Επικοινωνήστε με τον Δήμο Βέλου – Βόχας στο τηλέφωνο 27410 50301.

🔹Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε μια σειρά πρωτοβουλιών & δράσεων για τα αδέσποτα του δήμου μας.

📌Μαζί θα λύσουμε το πρόβλημα με σεβασμό και στους ανθρώπους και στα ζώα.

Βαγγέλης Λυμπερόπουλος

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ