Βασίλης Νανόπουλος προς Υπηρεσία καθαριότητας: “Είστε η εικόνα του δήμου, είμαι στο πλευρό σας για ,ότι χρειάζεσθε”

Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση αυτή που είχε σήμερα το πρωϊ ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος με τους εργαζομένους του τμήματος καθαριότητας  του Δήμου.

Ο Δήμαρχος,  βρέθηκε στο εργοτάξιο της οδού Αδειμάντου με στόχο να ευχαριστήσει όλους για την εργασία και την συνέπειά τους που έχουν σαν αποτέλεσμα την αναβάθμιση της καθαριότητας στο σύνολο του δήμου Κορινθίων. Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τις νέες στολές που πρόσφατα παρέλαβαν και πλέον χρησιμοποιούν αλλά και για τα μέσα τα οποία τους έχουν διατεθεί προκειμένου να κάνουν καλύτερα, ευκολότερα και ασφαλέστερα την δουλειά τους.
Παρέστησαν Διευθυντές και Προϊστάμενοι, ο Πρόεδρος των εργαζομένων, οι σύμβουλοι περιβάλλοντος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος.
Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ζήτημα του γάλακτος και των οφειλών που απασχολούν τους εργαζόμενους, και ανέφερε πως σύντομα θα υπάρξει οριστική τακτοποίηση.
Όπως έκανε γνωστό , σε λίγες εβδομάδες παραλαμβάνονται 8 νέα οχήματα αποκομιδής σε ενίσχυση των υπαρχόντων και δεσμεύτηκε πως ανάλογη μέριμνα, σε μέσα, εξοπλισμό και στολές θα υπάρξει για όλα τα τμήματα.
«Η ομαδική δουλειά φέρνει το καλό αποτέλεσμα, οι πολίτες το βλέπουν και το αναγνωρίζουν και γι αυτό όχι μόνο σας ευχαριστώ όλους αλλά και δεσμεύομαι πως θα έχετε ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να κάνετε την δουλειά σας με ασφάλεια και μεγαλύτερη ευκολία επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ