Βασίλης Νανόπουλος: «Προχωρά με εντατικούς ρυθμούς τo έργο της άρδευσης με νερά του βιολογικού» – Επιτόπια επιθεώρηση σήμερα το πρωϊ

«Στην διάθεση των παραγωγών της ευρύτερης περιοχής των Εξαμιλίων, Ξυλοκέριζας, Κυρά Βρύσης θα είναι σύντομα το νερό του Βιολογικού καθαρισμού  της Κορίνθο». Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Κορινθίων . Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο εργολάβος και υπεργολάβος του έργου, ο Διευθυντής αλλά και στελέχη της ΔΕΥΑΚ βρέθηκαν   σήμερα το πρωϊ στον έναν από τους τρείς κλάδους που θα αρδεύσουν την περιοχή .

Ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Βρίσκομαι σήμερα στην πολύ ευχάριστη θέση να διαπιστώσω μαζί σας την μεγάλη πρόοδο που έχει γίνει στο έργο της άρδευσης της ευρύτερης περιοχής  Ξυλοκέριζας και Εξαμιλίων από το νερό του Βιολογικού καθαρισμού.Το έργο έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό  70% και αναμένεται να τελειώσει τους επόμενους 3-4 μήνες. Είναι μια σημαντική πρόοδος αυτή που έχει γίνει  γιατί το έργο που είχε ξεκινήσει   από την προηγούμενη δημοτική αρχή το παραλάβαμε σταματημένο. Κάναμε πολλές προσπάθειες για να επιλύσουμε τα προβλήματα , την συνεννόηση με τον εργολάβο, τους υπεργολάβους και τις υπηρεσίες και σήμερα βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο. Είναι μια μεγάλη επένδυση στην οποίαν έχει βοηθήσει σημαντικά ως Γ.Γ του Υπουργείου Υποδομών ο Γιώργος Δέδες . Ένα μεγάλο έργο για την ευρύτερη περιοχή .

Σήμερα να λέμε με χαρά ότι το έργο προχωρά και θα ολοκληρωθεί  δίνοντας ώθηση στην παραγωγή και στην οικονομία της περιοχής.  Υπάρχει σε εκκρεμότητα η αναβάθμιση του βιολογικού με την τριτοβάθμια  επεξεργασία του νερού όμως έχουμε την μελέτη έτοιμη και την δέσμευση από τον αρμόδιο Υπουργό τον κ.Ταγαρά  για την ένταξη του έργου και την ολοκλήρωση του  σε σύντομο διάστημα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ