Βλάσης Τσιώτος: “Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους μα πάνω από όλα καλή νέα αρχή στα καινούργια και ενδιαφέροντα ταξίδια που επιφυλάσσει το μέλλον”

Το μήνυμα του Δήμαρχου κ. Βλάσιου Τσιώτου για τους υποψήφιους των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων  :
“Για μια ακόμη χρονιά ανοίγει η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώνοντας έτσι μια πολύχρονη και κοπιαστική προσπάθεια των τελειόφοιτων αλλά και των οικογενειών τους με στόχο την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγχρόνως όμως οι εξετάσεις αυτές σηματοδοτούν τη λήξη της σχολικής ζωής και τη μετάβαση στην ενήλικη πραγματικότητα.
Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό να συνειδητοποιήσουν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι οικογένειες τους ότι οι εξετάσεις αυτές αποτελούν μια διαδικασία επιβράβευσης των προσπαθειών τους και όχι της αξίας τους ούτε της προσωπικότητας τους. Μία από τις πολλές παρόμοιες διαδικασίες τις οποίες θα συναντήσουν στην ενήλικη ζωή τους. Αποτελεί έναν ενδιάμεσο σταθμό που πρέπει να διαχειριστούν με θετική σκέψη, ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνατότητες τους.
Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους τους υποψήφιους μα πάνω από όλα καλή νέα αρχή στα καινούργια και ενδιαφέροντα ταξίδια που επιφυλάσσει το μέλλον.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ