Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη: «Πρωταγωνίστρια» στην φετινή Δ.Ε.Θ “που έλαμψε με το επετειακό της περίπτερο”η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στους επισκέπτες της Δ.Ε.Θ το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου . Η κα Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη,  πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021» χαρακτήρισε την Περιφέρεια  «πρωταγωνίστρια» ” στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  “που έλαμψε με το επετειακό της περίπτερο”- όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε επιστολή της προς τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στην οποία συγχαίρει τον ίδιο και τους συνεργάτες της Περιφέρειας “για την επιτυχία του εγχειρήματος”.

Η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, σύμφωνα με την Περιφέρεια,  κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για “μια εντυπωσιακή παρουσία, μέσα από μοναδικά εκθέματα μεγάλης ιστορικής και συμβολικής σημασίας, που τίμησε τα 200 χρόνια Ελλάδα και τον τόπο από όπου ξέσπασε η φλόγα της Επανάστασης για να απλωθεί σε όλη την Ελλάδα”. Και συνεχίζει, απευθυνόμενη προς τον Π. Νίκα:

“Συγχαρητήρια σε σένα και στους συνεργάτες της Περιφέρειας για την επιτυχία του εγχειρήματος, που μας συγκίνησε όλους και αγκαλιάστηκε από ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών, μαζί με τις ευχαριστίες μου για την υποδοχή και τη φιλοξενία στο επετειακό περίπτερο και στον εκθεσιακό χώρο στο εμπορικό τμήμα της έκθεσης. Όπως επίσης για τα θερμά λόγια σου, τα πολύτιμα αντίγραφα της σφραγίδας Ελευθερίας και τις εκδόσεις, ενθύμια της εμβληματικής επετείου”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ