Για καταδικαστικά έγγραφα, στέρηση δελτίου ταυτότητας και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ συνελήφθησαν 6 άτομα στην Κορινθία κατά την διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων

Μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν και στο νομό μας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών από την 4.6.2024 έως και σήμερα (6.6.2024).

Ήταν μέρος αστυνομικών επιχειρήσεων  που έγιναν σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, συνολικά έγιναν έλεγχοι σε -1.099- άτομα, εκ των οποίων -905- ήταν ημεδαποί και -194- ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε -812-οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν -67- άτομα, από τα οποία -53- ήταν ημεδαποί και -14-ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν -33- άτομα.

Στην Κορινθία συνελήφθησαν: Δύο ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα, ένας ημεδαπός, για στέρηση δελτίου ταυτότητας και τρεις ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ