Για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο και τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους στο Επιμελητήριο χθες ο Νίκος Παπαθανάσης

Στο Επιμελητήριο Κορινθίας μίλησε χθες το πρωϊ ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης  στην εκδήλωση με θέμα: τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο και τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος διασφαλίζει τη δίκαιη κατανομή των πόρων ενίσχυσης στις Περιφέρειες, προβλέποντας καθεστώτα που καλύπτουν ένα φάσμα δεκατριών διαφορετικών κλάδων οικονομικής δραστηριότητας. “Ισόρροπη ανάπτυξη για όλους, δραστική μείωση της γραφειοκρατίας, νέες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας.”, σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Π, Λουζιώτης.

Ο Υπουργός συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Νίκο Ταγαρά , τον βουλευτή Κώστα Κόλλια τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Λουζιώτη τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κορινθίας  Δημήτριο Σουφρίλα τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πελοποννήσου Σωτήρη Μουρίκη μετά το πέρας της εκδήλωσης στο Επιμελητήριο, επισκέφθηκαν το ανακαινισμένο ξενοδοχείο Wyndham Loutraki Poseidon Resort.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ