Για το πλαίσιο, τις παρεμβάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, το ρόλο της Πολιτείας, αλλά και της κοινωνίας στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών μίλησε ο Γ. Ψυχογιός

Στην εκδήλωση “Έμφυλη βία στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Πολιτικές και μέτρα προστασίας” της Ο.Μ. Κορίνθου ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ  μίλησε ο Βουλευτής του κόμματος Γιώργος Ψυχογιός με  την Έλενα Κουντουρά και τη Σοφία Μπεκατώρου, υποψήφιες Ευρωβουλεύτριες με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ, την Έλενα Ακρίτα,  Βουλευτή και την Μαρία Θελερίτη, συντονίστρια του Τμήματος Δικαιωμάτων.

Ο κος Ψυχογιός μίλησε για το πλαίσιο, τις παρεμβάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, το ρόλο της Πολιτείας, αλλά και της κοινωνίας στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών.
Σχολιάζοντας κατόπιν αναφέρει: “Για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας και Κράτους Δικαίου, με καθημερινό αγώνα για να εφαρμοστεί η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, να σταματήσει η αθλιότητα των γυναικοκτονιών, να αφήσουμε πίσω στερεότυπα και νοοτροπίες του παρελθόντος. Στο δρόμο για τις πολύ κρίσιμες Ευρωεκλογές, για μια κοινωνία αλληλεγγύης, μια Ευρωβουλή με πλειοψηφία τις αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις απέναντι στο σκοτάδι της ακροδεξιάς.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ