Γιώργος Βαγενάς: “Ο αγώνας μας δικαιώθηκε.. Όλοι οι επιχειρηματίες θα τηρήσουν στο ακέραιο τα υγειονομικά μέτρα..”

 Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π. και Αν. Γεν. Γραμματέα της ΕΣΕΕ Γιώργος Βαγενάς δήλωσε μετά από την απόφαση της κυβέρνησης για το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου και στη Π.Ε Αχαϊας από αύριο Δευτέρα 12 Απριλίου. Να θυμίσουμε πως είχαν σημειωθεί σφοδρές αντιδράσεις από την εξαίρεση της περιοχής από το αρχικό άνοιγμα που έγινε στις 5 Απριλίου. 

“Δικαίωση των προσπαθειών που κατέβαλε η Ομοσπονδία μας, ήταν η απόφαση για επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Φυσικά ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την άδικη απόφαση της περασμένης βδομάδας, ωστόσο νιώθουμε μεγάλη ανακούφιση που έστω και μια βδομάδα μετά από την υπόλοιπη Ελλάδα, θα σηκώσουν οι επιχειρηματίες τα ρολά των καταστημάτων τους. Ευτυχώς η κυβέρνηση κατανόησε το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε ο κλάδος στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας εάν δεν επαναλειτουργούσαν τα καταστήματα, δεδομένου ότι οι επιχειρηματίες είχαν παραγγείλει και είχαν πληρώσει το εμπόρευμά τους για την πασχαλινή περίοδο. 

Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των μελών της και δεν θα σταματήσει μέχρι η κυβέρνηση να δώσει την ουσιαστική στήριξη που απαιτείται σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία που επικρατεί. Όλοι οι επιχειρηματίες θα τηρήσουν στο ακέραιο τα υγειονομικά μέτρα, εξυπηρετώντας τους πελάτες με ασφάλεια και αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι οι μικρές επιχειρήσεις δεν αποτελούν εστία μετάδοσης.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ