Γιώργος Γκιώνης: «Τα Θώδεια αποτελούν μια σπουδαία αθλητική γιορτή του Δήμου μας…”

Η μεγάλη συμμετοχή και η πολύ καλή διοργάνωση, είχαν σαν αποτέλεσμα να διεξαχθούν με μεγάλη επιτυχία τα «38α ΘΩΔΕΙΑ 2023» την Κυριακή 28 Μαΐου  στο Λουτράκι. Ο Α.Ο. “Ποσειδών Λουτρακίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων διοργάνωσαν αυτή την εμβληματική γιορτή του Στίβου. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή των αθλητών , με πάνω από 1.000 συμμετοχές και 110 σωματεία, Πρωταθλητές και μέλη Εθνικών Ομάδων από όλη την Ελλάδα, που τροποποιήθηκε το πρόγραμμα των αγώνων.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο αναβαθμισμένο πλέον Δημοτικό Στάδιο «Χρήστος Θώδης», ύστερα από τις εργασίες ανακατασκευής που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, την ημέρα της διοργάνωσης, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο του Α.Ο. Ποσειδώνα  Δημήτριο Σακελλάρη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Με αφορμή τη διοργάνωση, δήλωσε χαρακτηριστικά:«Τα Θώδεια αποτελούν μια σπουδαία αθλητική γιορτή του Δήμου μας, μια αθλητική διοργάνωση που έχει καθιερωθεί για να τιμήσουμε τη μνήμη του Χρήστου Θώδη. Η τεράστια ανταπόκριση αθλητών και νέων παιδιών σε διοργανώσεις όπως η σημερινή, επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη βαρύτητα που δίνουμε στον αθλητισμό και την ενθάρρυνση των πολιτών προς την άσκηση και τον υγιή τρόπο ζωής και στέλνουν σε όλους μας το μήνυμα πως ο αθλητισμός μας ενώνει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ