Γιώργος Πατούλης : «Καλούμε τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση και ομοψυχία. Όλοι μαζί ενωμένοι θα συμβάλλουμε στην αναχαίτιση της πανδημίας.»

«Σε συσπείρωση και ομοψυχία στη μάχη ενάντια στην πανδημία» καλεί  τους γιατρούς ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης , την στιγμή που συνολικά 61, μέχρι αυτή την ώρα, ιδιώτες γιατροί έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας να ενισχύσουν τις δημόσιες δομές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τα μέλη του Δ.Σ. του ΙΣΑ τίθενται σύσσωμα στη διάθεση του υπουργείου Υγείας για να συνδράμουν στην ενίσχυση του ΕΣΥ, ενώ ο κος Πατούλης συγκαλεί αύριο το πρωϊ έκτακτη σύσκεψη των εκπροσώπων των Επιστημονικών Εταιριών Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής Πνευμονολογίας και Αναισθησιολογίας, για το θέμα .

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Καλούμε τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση. Όλοι μαζί ενωμένοι θα συμβάλλουμε στην αναχαίτιση της πανδημίας και θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Αυτή την ώρα η σκέψη όλων μας είναι στους ασθενείς που αγωνίζονται για τη ζωή τους. Η κριτική και η εσωστρέφεια είναι για την επόμενη ημέρα. Πρέπει να επισημανθεί ότι οι ιδιώτες γιατροί το κρίσιμο αυτό διάστημα έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες κρατώντας ανοιχτά τα ιατρεία τους και στηρίζοντας την ΠΦΥ, που αποτελεί σημαντικό πυλώνα στην υγειονομική θωράκιση ενάντια στην πανδημία. Με ενότητα και ομοψυχία θα δώσουμε τη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ