Γιώργος Ψυχογιός: “Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να στηρίζει στην πράξη όλους τους συντελεστές του ερασιτεχνικού αθλητισμού”

Αναφορά προς τον  Υφυπουργό Αθλητισμού  Λευτέρη  Αυγενάκη απέστειλε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Γιώργος Ψυχογιός με βάση την επιστολή του Πέλοπα Κιάτου στους βουλευτές του νομού μας που αφορά όλα τα Σωματεία του Νομού. Όπως αναφέρει ο κος Ψυχογιός:
“Το πρόβλημα έγκειται αφ’ ενός στο κόστος που θα κληθούν να επωμιστούν τα Σωματεία και αφ’ ετέρου στο ποιος θα διενεργήσει τα χιλιάδες τεστ που απαιτούνται για τους εκατοντάδες αθλητές των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κορινθίας.
Ζητάμε άμεσες ενέργειες εκ μέρους του Υπουργείου, ώστε και να θωρακιστεί η Υγεία όλων των εμπλεκόμενων αλλά και να μην επιβαρυνθούν τα Σωματεία που βρίσκονται στα όρια της λειτουργίας τους λόγω των μέτρων της πανδημίας το 2020 και 2021, με το κόστος των rapid tests.
Γιατί για μας, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι πάνω από όλα κοινωνικό δικαίωμα και η Πολιτεία έχει υποχρέωση να στηρίζει στην πράξη όλους τους συντελεστές του, τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις, όπως κάναμε σε πολλά επίπεδα ως κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και στην Κορινθία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ