Γιώργος Ψυχογιός: «Να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το κλείσιμο του ΟΤΕ στο Λουτράκι και όλοι όσοι κατέχουν κυβερνητικές ή άλλες θέσεις ευθύνης”

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός κατέθεσε αναφορά προς τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Ψηφιακής διακυβέρνησης , σχετικά με την απόφαση του Ο.Τ.Ε να κλείσει το υποκατάστημά του  στο Λουτράκι. Η αναφορά ήρθε μετά την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και με άμεσο αίτημα να παραμείνει το υποκατάστημα σε λειτουργία και ταυτόχρονα να μην υπάρξει καμία μεταβολή στα εργασιακά δικαιώματα. Ο Κορίνθιος Βουλευτής δήλωσε σχετικά:

«Ζητάμε από τα αρμόδια Υπουργεία άμεσες παρεμβάσεις για να ανακληθεί το αδικαιολόγητο από κάθε άποψη κλείσιμο του καταστήματος ΟΤΕ στο Λουτράκι, να μην υπάρξει καμία δυσμενής μεταβολή στα δικαιώματα των εργαζόμενων και να διασφαλιστεί η κάλυψη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών του Δήμου.

Σε αυτή την κατεύθυνση, κατέθεσα Αναφορά στη Βουλή λαμβάνοντας υπόψη την σχετική Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου.

Η περαιτέρω συρρίκνωση του δικτύου εξυπηρέτησης αλλά και των υπηρεσιών αποκατάστασης και συντήρησης, έρχεται σε συνέχεια αποφάσεων του Ομίλου ΟΤΕ που το προηγούμενο διάστημα έβαλαν στο στόχαστρο τεχνικούς και λοιπούς εργαζόμενους, αλλά και την κοινωνική διάσταση της πρόσβασης στις τηλεπικοινωνίες.

Δεν θα το επιτρέψουμε. Μαζί με τους εργαζόμενους και την κοινωνία θα δώσουμε και αυτή τη μάχη. Πρέπει όμως να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν και όλοι όσοι κατέχουν κυβερνητικές ή άλλες θέσεις ευθύνης υπερασπιζόμενοι το κοινωνικό και δημόσιο συμφέρον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ