Γιώργος Ψυχογιός: “Να στηριχθούν άμεσα οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και δομές στους Αγ. Θεοδώρους”- Υποστελέχωση διαπίστωσε ο Βουλευτής

Στους  Αγίους Θεοδώρους βρέθηκε την Πέμπτη 22 Ιουλίου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Γ. Ψυχογιός. Πρώτος σταθμός το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό και εκτέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης της Υπηρεσίας.

Όπως τονίστηκε : ” ..Συνολικά 3 εργαζόμενοι, για την κάλυψη μιας τεράστιας περιοχής που ο πληθυσμός της πολλαπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες και με δεκάδες υπηρεσίες πέραν των ταχυδρομικών, όπως π.χ. τραπεζικές, εργόσημα, ενέργεια κλπ., να πρέπει να διεκπεραιωθούν.”
Στη συνέχεια ο βουλευτής επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και συνομίλησε με την Διοικήτρια και το αστυνομικό προσωπικό, διαπιστώνοντας και εκεί “την υποστελέχωση και αποδυνάμωση του Τμήματος, με περίπου 10 άτομα δύναμη για να ανταποκριθεί στα πολυάριθμα καθήκοντά του, συμπεριλαμβανομένων και των Υγειονομικών μέτρων.”
Για τα παραπάνω ζητήματα, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου , αλλά και τα υπόλοιπα που αφορούν στις αποζημιώσεις για τον «Γηρυόνη», την πλήρη λειτουργία του περιφερειακού ιατρείου και τα ανοιχτά μέτωπα με το κτηματολόγιο που έχουν ήδη αναδειχτεί, θα γίνουν επιπλέον παρεμβάσεις εντός κι εκτός Βουλής, προκειμένου οι δημόσιες κοινωνικές δομές που με ευθύνη της κυβέρνησης καταρρέουν στους Αγ. Θεοδώρους να λειτουργήσουν επαρκώς προς όφελος των πολιτών.
Τέλος, ο κ. Ψυχογιός έκλεισε την επίσκεψη του στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή, όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Σίμο Σοφό, ενημερώθηκε για τις δράσεις του παραρτήματος Αγίων Θεοδώρων και παρακολούθησε την έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας που φιλοξενούνταν εκεί καθώς και την μουσική εκδήλωση από τον Σύλλογο Κρητών. Τόνισε ότι για τον ίδιο αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο ρόλος του Ερυθρού Σταυρού είναι σημαντικός και στέλνει το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη πρέπει να υπάρχει για όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις και εκπτώσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ