Γιώργος Ψυχογιός: «Στηρίζουμε τον εμπορικό κόσμο με συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις»

Μιλώντας στην τηλεδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας με τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων και της ΟΕΒΕ Κορινθίας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Νήσων, τους αν. Τομεάρχες της ΚΟ, αλλά και μέλη της ΠΓ και του Τμήματος Μικρομεσαίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , ο βουλευτής του νομού μας , Γ. Ψυχογιός τόνισε,  ότι « είναι υποχρέωσή μας να παρεμβαίνουμε στα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο γιατί ανήκουμε σε σας, εκπροσωπούμε εσάς και όχι την elit, τους λίγους και ισχυρούς».

Συνεχίζοντας, σημείωσε μεταξύ άλλων : «Η καραντίνα είναι μια τεράστια δοκιμασία για τον ελληνικό λαό. Έχει προεκτάσεις κοινωνικές, ηθικές, οικονομικές και ψυχολογικές. Σε αυτή τη φάση χρειάζεται θεσμική και κινηματική αλληλεγγύη για να παραμείνει η κοινωνία όρθια. Δυστυχώς, δεν θέλουν όλοι να επιβιώσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. …»

Επισήμανε επίσης πως «υπήρξαν και ζητήματα που δεν πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση να αποκαταστήσει λόγω των μνημονίων αλλά και των πολλών αδικιών που υπήρχαν, αλλά προσπάθησε με πράξεις και στήριξε τους μικρομεσαίους και η εικόνα ήταν διαφορετική».

Στη συνέχεια τόνισε την επικινδυνότητα του Πτωχευτικού, ενώ κλείνοντας, τόνισε ότι «η κοινωνία δεν ανέχεται άλλο, αυτόν τον εμπαιγμό, αυτή την υποτίμηση, αλλά και την στοχοποίηση που υφίσταται και έχει αντιληφθεί ποιους ευνοεί αυτή η κυβέρνηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ