Γιώργος Ψυχογιός: “Στο Στεφάνι Κορινθίας οι κάτοικοί του δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται τελικά ως ιθαγενείς!”

Στο Στεφάνι, βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Ψυχογιός, με τον τοπικό Πρόεδρο και την Επιτροπή κατοίκων απέναντι στην “περικύκλωση” του χωριού από έναν φαραωνικών διαστάσεων Ενεργειακό Κόμβο, κυρίως φωτοβολταϊκών”, όπως αναφέρει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ . Συνεχίζοντας αναφέρει στο FB: “Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ένα τέτοιο εφιαλτικό σενάριο, που θα καταστήσει ακόμα και την παραμονή και δραστηριοποίηση κατοίκων, οικογενειών, κτηνοτρόφων, αγροτών, επαγγελματιών, πολιτιστικών συλλόγων και άλλων, αδύνατη στον ίδιο τους τον τόπο.
Η Επιτροπή, μας επέδωσε τεκμηριωμένα υπομνήματα, μας ενημέρωσε για την παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων και την ομόφωνη απόφαση απέναντι σε αυτή την εξέλιξη, τις επόμενες κινήσεις σε θεσμικό και νομικό επίπεδο, αλλά και την συνεννόηση με όλους τους φορείς και Συλλόγους της περιοχής και του Νομού.
Σε συνέχεια της συνάντησης, θα φέρουμε σύντομα το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα στη Βουλή και το αρμόδιο Υπουργείο, που πρέπει να πάρει θέση, όπως και οι κυβερνητικοί βουλευτές και Υφυπουργοί της Κορινθίας.
Ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως κόμμα, θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες που διαθέτουμε με παρεμβάσεις σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, αλλά στηρίζοντας και κινηματικές δράσεις, γιατί το Στεφάνι και οι κάτοικοί του δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται τελικά ως ιθαγενείς!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ