Γ. Ψυχογιός για το 2ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου: Είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες που φέρνουν πιο κοντά τους λαούς!

Στο 2ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, μητρόπολη και αποικίες» παρευρέθηκε και ο Βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός και πιο συγκεκριμμένα στο συνέδριο-συζήτηση με θέμα «Δίκτυο Πόλεων “Κόρινθος και αρχαίες αποικίες της”: Οι αναπτυξιακές προοπτικές της συνύπαρξης και της συναντίληψης»
Σχολιάζοντας ο κος Ψυχογιός τονίζει πως ήταν πολύ σημαντική η έγκριση από τους δημάρχους και τους εκπροσώπους των δημοτικών αρχών (Κόρινθος, Συρακούσες, Φιέρι, Κέρκυρα και Διαπόντιες Νήσοι, Λευκάδα, Άρτα, Άκτιο-Βόνιτσα) του ψηφίσματος για τη δημιουργία του Δικτύου Πόλεων, που θα κινηθεί στους άξονες του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, του τουρισμού και της ανάπτυξης.
Και προσθέτει: ” Το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει επί χρόνια εγκαινιάσει τα Δίκτυα Δήμων και Περιφερειών με σημαντικά αποτελέσματα, ενώ και στην Ελλάδα το Δίκτυο των νησιών του Β. Αιγαίου με τις πόλεις στα απέναντι τουρκικά παράλια, έχει συμβάλει για χρόνια στην συνύπαρξη, την συνανάπτυξη και την ήπια διπλωματία σε πολλά ζητήματα. Συγχαρητήρια όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες που φέρνουν πιο κοντά τους λαούς!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ