Γ. Ψυχογιός: “Η 4η Γιορτή της Κορινθίας, τείνει να γίνει θεσμός και αυτό είναι εξαιρετικά αισιόδοξο και αξίζουν συγχαρητήρια στον Χορευτικό Όμιλο”

Ο Γιώργος Ψυχογιός που παρακολούθησε την εκδήλωση “4η Γιορτή της Κορινθίας” έγραψε στο Fb για τη συμμετοχή του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μαρκου:

“Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Μαρκου προέρχεται από τον πονεμένο Παλαμά Καρδίτσας από τις τελευταίες καταστροφικές πλημμύρες. Ακόμα και τις πρόβες τους, οι άνθρωποι αυτοί τις έκαναν σε αντίξοες συνθήκες.‼️ Ήταν πραγματικά συγκινητική η ιστορία τους, αλλά κυρίως το κουράγιο και η θέλησή τους να συμμετάσχουν κανονικά στις εκδηλώσεις. Ωστόσο, αναδεικνύεται και πάλι η πλήρης απουσία του κράτους, όμως, ταυτόχρονα, και η σημασία των Συλλόγων για τις τοπικές κοινωνίες, ακόμα και στα πιο δύσκολα.

Αυτός, και πολλοί ακόμα Σύλλογοι, συμμετείχαν στην 4η Γιορτή της Κορινθίας, εκεί όπου χτύπησε η καρδιά της ελληνικής παράδοσης.

Η εκδήλωση τείνει να γίνει θεσμός και αυτό είναι εξαιρετικά αισιόδοξο και αξίζουν συγχαρητήρια στον Χορευτικό Όμιλο Κορινθίας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ