Γ. Ψυχογιός: Το δέντρο με στολίδια αντιπολεμικά φτιαγμένα από μαθητές, στο Μουσείο της Αρχαίας Νεμέας, είναι μια αχτίδα φωτός κι ελπίδας

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Γιώργος Ψυχογιός έκανε απόψε την παρακάτω ανάρτηση θέλοντας να στείλει μαζί με τις ευχές του, ένα μήνυμα ελπίδας, όπως και οι δημιουργίες των μαθητών και βρίσκονται στο Αρχαιολογικό μουσείο της Αρχαίας Νεμέας:

“Στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς από όλες τις πλευρές, το δέντρο με στολίδια αντιπολεμικά φτιαγμένα από μαθητές, στο Μουσείο της Αρχαίας Νεμέας, είναι μια αχτίδα φωτός κι ελπίδας.

Ελπίδα που βρίσκεις και στα μάτια των παιδιών όταν βλέπουν ή ακούν πράγματα τελείως καινούρια.

Ελπίδα στο χαμόγελο και την αίσθηση ευθύνης των ανθρώπων του Μουσείου με τους οποίους μίλησα, παρά την εργασιακή τους αβεβαιότητα, ελπίδα στη σημασία της επαφής με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και την ομορφιά της φύσης, ως αξία και διέξοδο από τη βία, το μίσος, τον κυνισμό.

Με πλήρη επίγνωση ότι άλλη μια δύσκολη χρονιά ξεκινά, εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και όλες με Υγεία, ειρήνη, συλλογικότητα κι αλληλεγγύη, αλλά και καλούς αγώνες σε όλα τα μέτωπα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ