Δήμαρχος Ν. Σταυρέλης: Το υψηλό ποσοστό με το οποίο μας τίμησε ο κορινθιακός λαός ανεβάζει τις ευθύνες μας και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί

“Σήμερα είναι μια νέα αρχή για τον Δήμο Κορινθίων καθώς το υψηλό ποσοστό με το οποίο μας τίμησε ο κορινθιακός λαός ανεβάζει τις ευθύνες μας και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί», τόνισε μεταξύ άλλων, ο νέος Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στο χθεσινό του χαιρετισμό , αμέσως μετά την ορκωμοσία του στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού θεάτρου . Ακόμη είπε ότι «είμαστε έτοιμοι και δεν θέλουμε πίστωση χρόνου ούτε μια ημέρα, γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να πάμε μπροστά τον Δήμο μας», καλώντας όλους μαζί να ξεκινήσουν με ενότητα και ομοψυχία τη δημιουργική θητεία. Ακόμη ο κος Σταυρέλης ανέφερε προγραμματικές δεσμεύσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα και κλείνοντας ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων καλή και δημιουργική θητεία.

Ο δήμαρχος ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο ενώ ακολούθησε και η ορκωμοσία των συμβούλων με θρησκευτικό και πολιτικό όρκο ανάλογα την επιλογή του καθενός.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας και ο νέος Δήμαρχος.

Να σημειωθεί πως στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής Κορινθίων ( Δημάρχου, Συμβούλων) παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που γέμισε το θέατρο καθώς και, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, όχι μόνο του νομού μας αλλά και από άλλους Δήμους της Πελοποννήσου και συγκεκριμμένα οι δήμαρχοι Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός, Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος.

(δες προηγούμενες αναλυτικές αναρτήσεις για το θέμα) 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ