Δήμος Βέλου – Βόχας: Οι δρόμοι της γνώσης επιβάλλεται να είναι ανοικτοί σε όλα τα παιδιά! Παρουσίαση του 1oυ Εικονογραφημένου Λεξικού Ελληνικό – Ρομανί

Η παρουσίαση του 1oυ Εικονογραφημένου Λεξικού Ελληνικό – Ρομανί από το 3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού & το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού πραγματοποιήθηκε σε  θερμό κλίμα και με ξεχωριστούς ομιλητές, στην γεμάτη αίθουσα στην Παραλία Βραχατίου, όπου εξαίρετοι εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι, μας παρουσίασαν τις δράσεις τους και το εικονογραφημένο λεξικό.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας δίνει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς & συνεργάτες, καθώς και στους μαθητές που με τις όμορφες ενέργειές τους στήριξαν αυτή την δράση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμβολή της Βουλής Των Ελλήνων υπήρξε καταλυτική για την έκδοση του Ελληνό – Ρομανί λεξικού. Παράλληλα, ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Πολιτισμού, κο Χρίστο Δήμα, για την πολύτιμη στήριξή του.

Ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Θανάσης Μανάβης, χαιρετίζει αυτή την μοναδική δράση και υποσχέθηκε να προσπαθήσει να δρομολογήσει την μεταφορά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν και όλοι συμφώνησαν στο τέλος της βραδιάς, ότι οι δρόμοι της γνώσης επιβάλλεται να είναι ανοικτοί σε όλα τα παιδιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ