Δήμος Κορινθίων: “Η απογραφή είναι δύναμη για τον τόπο και τους πολίτες΄”

Απευθύνονται από κοινού στους δημότες του δήμου Κορινθίων ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος και η Προϊσταμένη της Στατιστικής Υπηρεσίας Κορίνθου και Επόπτρια απογραφής στο δήμο κ.Βλασία Τσούγκου σχετικά με την απογραφή .

«Καλώ όλους τους δημότες που ως σήμερα δεν έχουν απογραφεί να το πράξουν. Η απογραφή δίνει δύναμη στον δήμο προκειμένου να διεκδικήσει περισσότερα κονδύλια, δίνει δύναμη στους πολίτες να διεκδικήσουν και να έχουν καλύτερες υπηρεσίες» σημείωσε ο Δήμαρχος εξηγώντας πως η απογραφή αφορά και τους μονίμους κατοίκους αλλά και όσους διαθέτουν στο δήμο Κορινθίων εξοχική κατοικία.

Από την πλευρά της η κ.Τσούγκου ανέφερε πως η απογραφή πραγματοποιείται κάθε 10 έτη και είναι υποχρεωτική και κάλεσε με την σειρά της όλους να ολοκληρώσουν την διαδικασία.
«Παρακαλώ όλους σας να συμμετέχετε στην διαδικασία. Η απογραφή είναι δύναμη. Όλοι μετράμε και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας συμμετέχοντας σε αυτήν. Οι τρόποι είναι απλοί, είτε μέσω του μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού που παρέχει η υπηρεσία είναι μέσω απογραφέα (τηλεφωνική ή δια ζώσης απογραφή).»

Τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να καλούν οι πολίτες είναι: 2741022098 και 27410 22439

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ