Δήμος Σικυωνίων και ΔΕ.Υ.Α.Σ έχουν το “know how” να παίρνουν χρηματοδοτήσεις για έργα από το “Αντώνης Τρίτσης”

Εγκρίθηκε ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 10 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για υποδομές ύδρευσης, στον Δήμο Σικυωνίων. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος μέσα απο το F  , τα έργα αφορούν κυρίως την κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης μεγάλης χωρητικότητας, την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Κοινότητας Διμηνιού, επεκτάσεις δικτύων ύδρευσης μεγαλύτερης διατομής προς παραλιακή ζώνη Διμηνιού, Κάτω Διμηνιού, Κιάτου, Τραγάνα, Μούλκι, Πάσιο, περιοχή Αρκούδα.
“Τα έργα αυτά έρχονται ως συνέχεια των μεγάλων έργων υδροδότησης από τις πηγές της Στυμφαλίας του δήμου Σικυωνίων, συμπληρώνοντας, επεκτείνοντας και εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη παροχή καθαρού πόσιμου νερού σε χωριά και γειτονιές της πόλης του Κιάτου, αλλά κ την κάλυψη μελλοντικών αναγκών”, τονίζει ο Δήμαρχος και συνεχίζει:
“Κι αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και παραγωγικής εργασίας των υπηρεσιών και των αιρετών του δήμου κ της ΔΕΥΑΣ που άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι έχουν το know how να ανταγωνίζονται σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Η επιτυχία είναι συλλογική.
Ωστόσο η προετοιμασία, η αρτιότητα και ωρίμανση των προτάσεων βασίζεται και στην άψογη συνεργασία που έχουμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες της διεύθυνσης υδάτων, τις δασικές κ αρχαιολογικές υπηρεσίες, τη διεύθυνση περιβάλλοντος, τη διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης και τη διαχειριστική αρχή των προγραμμάτων… τους ευχαριστούμε όλους κ συνεχίζουμε συστηματικά, μεθοδικά και αθόρυβα, όπως ξέρουμε, στις επόμενες χρηματοδοτήσεις.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του, να προχωρήσει το έργο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, που αναγνώρισε την αναγκαιότητα αυτού του έργου και με την υπογραφή του έδωσε προτεραιότητα να ενταχθεί στο πρόγραμμα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ