Δίκτυο προστασίας Ζήρειας: “Τεράστια Νίκη για τη Ζήρεια!. Ανακλήθηκε η αίτηση για την εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών!”

Ευχάριστα νέα για την όμορφη Ζήρεια μαθαίνουμε από το Δίκτυο προστασίας της περιοχής , νέα που ανάρτησε και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην σελίδα του στο FB: 

“Έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια διαρκούς ενασχόλησης με το θέμα, πληροφορηθήκαμε πρόσφατα ότι η Αίτηση για την εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών στην Μικρή Ζήρεια ανεκλήθη από την ίδια την Εταιρεία που θέλει να τις εγκαταστήσει!

Φοβήθηκαν την καθολική κατακραυγή για το ανεπίτρεπτο έργο που σχεδιάζουν ή παίζουν ένα προσωρινό παιχνίδι μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος;

Κύριοι, ο θόρυβος δεν θα καταλαγιάσει (ακόμα και αν κλείσει η σελίδα μας), γιατί η Ζήρεια είναι η μάνα μας χιλιάδες χρόνια τώρα.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το θέμα, προς το παρόν όμως αισθανόμαστε πλήρως δικαιωμένοι για τον αγώνα μας!”

Ακόμη το Δίκτυο δίνει θερμά συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν ενεργά με την υπόθεση, όπως και στους χιλιάδες φίλους της Ζήρειας που στήριξαν τον αγώνα εντός και εκτός Ελλάδας και τέλος “σε αυτούς που συνεισέφεραν στον αγώνα αλλά ποτέ δεν μάθαμε το όνομά τους.”. και καταλήγει με το μήνυμα: “Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!”

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ