Διπλή ευκαιρία για μικρές επιχειρήσεις & εργαζομένους δίνει το νέο επιδοτούμενο σεμινάριο της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας . Δείτε γιατί…

Το ΚΕΚ Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας, θα υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια (ΛΑΕΚ) για εργαζομένους σε επιχειρήσεις που απασχολούν έως 49 μισθωτούς. ‘Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο : “Αυτά τα σεμινάρια αποτελούν ιδανική ευκαιρία για τις μικρές επιχειρήσεις να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους ΧΩΡΙΣ οικονομική επιβάρυνση αλλά και για τους εργαζομένους να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους.
Τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών και υλοποιούνται σε ώρες εκτός εργασίας. Ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 200,00€ και βεβαίωση παρακολούθησης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι για τους οποίους έχει καταβληθεί η εργοδοτική εισφορά 0,24% ενώ, ο ίδιος εργαζόμενος δεν δικαιούται να συμμετάσχει σε περισσότερα του ενός προγράμματος επιμόρφωσης. Στα συγκεκριμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις οι οποίες:
✔️ Απασχολούν από 1 έως 49 εργαζομένους.
✔️ Επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους ΔΩΡΕΑΝ.
✔️ Υπόκεινται στην υποχρέωση καταβολής στο ΕΦΚΑ της εργοδοτικής εισφοράς ΛΑΕΚ (0,24%) για τους εργαζόμενους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα ακόλουθα εκπαιδευτικά αντικείμενα: Υγεία – Ψυχολογία / Digital Business – Marketing – Πωλήσεις / Ομορφιά / Οικονομικά / Εκπαίδευση / Τουρισμός / Εστίαση / Βιομηχανίες- Κατασκευές – Τεχνικά / Business & HR / Εμπόριο.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τα προγράμματα ΛΑΕΚ: https://forms.gle/Ai1zG9nyKFddtunYA
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27410 24464 (931, 937)
https://bit.ly/38uJghj”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ